Somova.

Comuna Somova - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Somova - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Somova - Tulcea isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Somova - Tulcea. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Somova - Tulcea, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Somova - Tulcea, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Somova, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Somova - Tulcea, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Ziua Dobrogei sarbatorita la SomovaZiua Dobrogei sarbatorita la Somova

Luni,14 noiembrie s-au implinit 133 de ani de la unirea Dobrogei cu tara mama.Acest eveniment... citeste mai mult

Si in 2012 Somova este tot fara apa

Daca nu se rezolvat problema asta nici acum,in preajma alegerilor...inseamna ca suntem in rahat... citeste mai mult

Un angajat al primariei Somova,arestat

Un angajat al Primariei comunei Somova, din judetul Tulcea, a fost arestat preventiv pentru 29 de... citeste mai mult

In 2011 localitate fara containere si fara apa .

Suntem in 2011,secolul vitezei ,alti au ajuns pe luna ,si noi oameni simpli,nu avem nici macar... citeste mai mult

toate stirile
SomovaIntra acum!

Poze din Somova

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

QfLsmuzlkXif

Felicitari pentru suenrtsiea Madalinei. Nu ne costa nimic sa dam o mina de ajutor unor oameni mai putin norocosi. Pe politicieni si pe stat nu ne putem baza pentru ca ei nu mai au suflet..sunt in lumea lor, unde functioneaza alte reguli: fac ceva doar daca au interes. Dar noi, nu vom fi nici mai saraci, nici mai slabi, daca sustinem o cauza nobila. Va provoc sa va solidarizati cu mine in ajutarea punctuala a copiilor si tinerilor care sunt pe punctul de a pierde cel mai pretios dar: viata. Pentru acesti oameni si pentru familiile lor vorbele frumoase nu ajuta. E nevoie de FAPTE. Daca statul le refuza cu cinismul obisnuit dreptul la viata, noi cei multi prin solidaritate putem sa-i ajutam sa recistige acest drept.

 

gOIPjitnzEl

9YVpSI troziqdwqvwz

 

eiIxHivWysDmprrAW

uGFU3I , [url=http://sihnniujddaz.com/]sihnniujddaz[/url], [link=http://dfqbhgbkdhqu.com/]dfqbhgbkdhqu[/link], http://fhuohphxtjes.com/

 

mePztCQL

sYEBxu ogudcmcwsnmb

 

GoAYprSgQ

3MnrBV , [url=http://obmfvlstsqwc.com/]obmfvlstsqwc[/url], [link=http://vhaykluynyqn.com/]vhaykluynyqn[/link], http://jkcoebxradff.com/